Cineparmenos

Acineνοησίες : 20
Acineνοησίες Ημερομηνία Δημοσιέυσης
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος, Στάθης Ψάλτης 2021, 9
2021 / 200 χρόνια : “Τρίζουν τα κόκκαλα του Μακρυγίαννη”, Τζίμης Πανούσης 2021, 9
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος Στάθης Ψάλτης 2021, 3

Τι έχετε να μας ευχηθείτε για τον καινούριο χρόνο – από επιδημιολογική σκοπιά; Από επιδημιολογική σκοπιά, μάλλον τίποτα – δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σκόπιμο να συζητάμε «επιδημιολογικά» με βάση τις επιθυμίες μας. Αλλά γενικότερα θα ευχόμουν να κυριαρχήσει ο ιδιαίτερος και κινητοποιός εκείνος συνδυασμός ορθού λόγου και μέριμνας για τον συνάνθρωπο που χρειάζεται για να βγούμε από τις δυσκολίες και να δούμε το αύριο με μεγαλύτερη ηρεμία και αίσθηση προοπτικής.

Τάκης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής δημόσιας υγείας (www.reportersunited.gr)

2021, 12
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος ! Στάθης Ψάλτης 2020, 12

Ήρωας κανένας δεν γεννιέται. Ήρωας γίνεται από ανάγκη, και το τίμημα είναι πολύ ακριβό. Χρειάζεται δύναμη, κόπο…

Ιωάννα

2019, 1

Ζήσε σαν να είναι η τελευταία σου μέρα, μάθε σαν να μην πεθάνεις ποτέ. ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ

2019, 1

Τρομερή επιτυχία είχε το συνέδριο των κινηματογραφικών λεσχών Ελλάδας στη Λάρισα που οργάνωσε η Κινημτογραφικής μας Λέσχη !

2018, 7

Παρακαλείται ο θαυμαστής του αείμνηστου Μπαρμπή που έβαλε την ερασιτεχνική αφίσα που βλέπετε έξω από το θερινό κινηματογράφο στο Μύλου με αίτημα να μετονομαστεί σε θερινό κινηματογράφο «Cine Μπαρμπής Βοζαλής» , να επικοινωνήσει μαζί μας (αλλά και με τη δημοτική αρχή ώστε να μην ξεχαστεί το αίτημα). Ευχαριστούμε !

2017, 4
Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας το κάνουμε γι’ αυτό το ανέσπερο φως που λάμπει στα μάτια των νέων κινηματογραφιστών, των νέων σκηνοθετών και των συνεργατών τους, που θα γίνουν κάποια στιγμή, εάν δεν είναι ήδη, τα μάτια, τα αυτιά και η ψυχή της ελληνικής κοινωνίας, που θα καταγράψουν τα μελλοντικά όνειρά της, οδηγώντας την στην έξοδο του τούνελ» Αντώνης Παπαδόπουλος Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας 2015, 9

Ζούμε μέσα στον μικρό μας κόσμο, με τους φόβους μας, τα μνημόνια μας, τις κολοτούμπες μας, τα Grexit και τα ομόλογα μας, ξεχνώντας ότι η φύση και ο κόσμος γύρο μας αλλάζει και αδιαφορεί πλήρως για εμάς. Η «μπότα» της φύσης μπορεί να μας συνθλίψει αν πάσα στιγμή. Τελικά οι κερασιές θα ανθίσουν και φέτος με ή χωρίς εμάς

2015, 5

Συγκεντρωτικό φάκελο και των 50 τευχών cineπαρμένου μπορείται να έχετε αν το ζητήσετε στο cineparmenos@yahoo.gr

2014, 7

Δώστε στο λαό Θέατρο Δημοτικό …και εντός αυτού Μουσείο Κινηματογραφικό ! Επιπλέον, μήπως ήρθε η ώρα για ένα στέκι της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας ;

2014, 12

Τα ντοκυμαντέρ "Χρεοκρατία" και "Το δόγμα του σοκ"παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ Πηνειού  φέτος από τον cineπαρμένο.

2013, 7

Η επιτυχία του Μάκη Φωτόπουλου στη δημιουργία αξιόλογων μαθητικών ταινιών μικρού μήκους είναι διαχρονική ! Μπράβο στο δάσκαλο !

2013, 3

2022 : 20 χρόνια cineπαρμένος ! Γιατί η αγάπη για τον κινηματογράφο….. δεν τελειώνει ποτεεεέ !

2012, 12

Καλωσορίσουμε το κοριτσάκι του Μάνου και της Κατερίνας και το αγοράκι του Γιάννη και της Ρίτσας.

2011, 2

O cineπαρμένος είναι υπερήφανος που παρείχε τεχνική υποστήριξη (projector) σε όλες τις εκδηλώσεις για την διεθνιστική κινηματική δράση «Ένα καράβι για τη Γάζα» που έγιναν την άνοιξη στην πόλη μας στο αμφιθέατρο της Ιατρικής.

2010, 7

Στις γιορτές Πηνειού θα είμαστε εκεί για προβολές

2010, 5

Θα είμαστε και φέτος στο συνέδριο των κινηματογραφικών λεσχών που θα γίνει στην Κω.

2010, 5