Elessar

Acineνοησίες : 132
Acineνοησίες Ημερομηνία Δημοσιέυσης

Δυο ηγέτες μεγάλων κρατών (λέμε τώρα), με την τρίχα «κάγκελο» στο εμβολιαστικό. Εγώ που είμαι σαν φαλακρή αρκούδα, τι καριέρα θα μπορούσα να ακολουθήσω;

2022, 5

Πανδημία τέλος. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Καλός ήρθε του Δολάριο γιατί για Ρούβλια δεν βλέπω φέτος. Από Σεπτέμβρη πάλι και βλέπουμε. Να κάνουμε και κανένα μπάνιο βρέ αδερφέ.

2022, 5

Πανδημία τέλος. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Καλός ήρθε του Δολάριο γιατί για Ρούβλια δεν βλέπω φέτος. Από Σεπτέμβρη πάλι και βλέπουμε. Να κάνουμε και κανένα μπάνιο βρέ αδερφέ.

2022, 5

Κάπου το διάβασα.. "Όταν το αφεντικό ψηφίζει το ίδιο με τον εργάτη, τότε κάποιος έχει πρόβλημα. Και δεν είναι το αφεντικό."

2022, 5

«Ένα είναι σίγουρο. Ο θεός πρέπει να είναι μεγάλος κωμικός. Για να κρατά ένα λαό σούργελο όπως είναι ο ελληνικός, μάλλον θα σπάει πλάκα μαζί μας.» ZaraleaksTV

2022, 5

Ο τζάμπας πέθανε….ζήτω η κλέφτες;

2022, 5

Μπορεί να μην το ήπιαμε παρέα, ενέπνευσες όμως και δίδαξες άλλους, νέους μερακλήδες. Θα το πιούμε «στην υγεία σου»!!!!

2022, 11

«αρχι……δια καπαμά», εκλεκτό έδεσμα και πανάκριβο. Σερβίρονται ζεστά αλλά μερικοί τα προτιμούν και κρύα. Για τους υπόλοιπους, μακαρονάκι Νο 6 και γαλατάκι «Μαράτα».

2022, 11

Κουπόνια και δελτία παντού. Στην βενζίνη, στο ρεύμα και τώρα και στα τρόφιμα. Έτσι απλά σου πατάνε κάτω την αξιοπρέπεια. «Εμείς» θα σου λέμε τι θα τρως και τι δουλεία θα κάνουν τα παιδία σου. 

2022, 11

Sirialπαρμένος - καλή ιδέα. Ας την αφήσουμε να ωριμάσει στο μυαλό μας για λίγο και το ξαναβλέπουμε.

2022, 11

Γαλανόλευκο τσίρκο και φέτος, με άβολους και αγχωμένους μικρούς και μεγάλους  παλιάτσους. Ανέραστοι πολιτικάντηδες με σημαία τους το πρασινόλευκο πλαστό πασαπόρτι.

2022, 11
Έκατσα και έκανα μια λίστα. Τι θέλω να κάνω, τι πρέπει να κάνω, πώς θέλω να τα κάνω. Ένα το συμπέρασμα. Δεν θα μου φτάσουν ούτε δυο ανθρωπινές ζωές. Δεν υπάρχει χρόνος τελικά για όλα. Ίσως να μην χρειάζεται κιόλας. 2021, 9
Στο συρτάρι της ζωής, έξυσα τον πάτο ελαφρά. Βρήκα αναμνήσεις, επιθυμίες, υποσχέσεις. Κάτι δεν μου μύρισε καλά. Τα σκέπασα με τα τρέχοντα, τα σημερινά και έκλεισα το συρτάρι ξανά. Που χρόνος για αυτά. Αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο.... 2021, 9
Επιστροφή στις ρίζες «κυριολεκτικά». Ίσως αυτό που κάνει τα αγαθά της Γής πιο νόστιμα, δεν είναι μόνο ο σπόρος αλλά και ο κόπος που χρειάζεται μέχρι το τελικό προϊόν. 2021, 9

Δεν ξέρω αν υπήρχε και πέρυσι, αλλά το google έχει ζωντανή ιχνηλάτηση (live tracking) την πορεία του ΑΙ Βασίλη από το Βόρειο Πόλο σε όλο τον κόσμο. Άντε τώρα να πείσεις τα μικρά πως δεν υπάρχει ο Άγιος !!!

2021, 12

« Η ζωή είναι χαοτική. Ο άνθρωπος έχει τις δυνάμεις να προσαρμόζεται σε κάθε δυσκολία και να το παλεύει. Από την άλλη το ανθρώπινο μυαλό αγαπά την σταθερότητα και δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Μια ψευδαίσθηση που πρέπει να «σπάσει»». Αυτά είπε ένας υπέρ μαραθωνοδρόμος, λίγο πριν «φύγει» από την ασθένεια του Parkinson στα 45.

2021, 12

Πρώτα πανδημία, μετά σεισμός και πριν από λίγες μέρες ο μετεωρίτης «4660 Nηρέαs» πέρασε πολύ κοντά από τον πλανήτη ΓΗ. Τη άλλο μας περιμένει με τον «κούλη». Ίσως οι εξωγήινοι αλλά μάλλον θα την κάνουν και αυτοί μόλις δουν τι παίζει εδώ κάτω.

2021, 12
Πριν την καραντίνα, "Μην παίζεις παιδί μου συνέχεια παιχνίδια στο κινητό". Μέσα στην καραντίνα, "Παίξε παιδί μου παιχνίδια στο κινητό να βρούμε την ησυχία μας". Μετά την καραντίνα, "Κάνε παιδί μου ότι θέλεις, μπερδεύτηκα...". 2020, 7
Ρε "Τσέπα" στο cineparmenos.gr δεν θα δώσεις κάτι; Εδώ πήρε και η ιστοσελίδα της κουτσής Μαρίας. 2020, 7
Λατινικά αντί για Κοινωνιολογία, θρησκευτικά αντί για μουσική και καλλιτεχνικά. Γιατί δεν αλλάζουμε και την Φυσική με την Αλχημεία. Από ότι φαίνεται μόνο αν κάνουμε την πέτρα χρυσάφι θα την βγάλουμε και φέτος. 2020, 7
Δεν ξέρω για εσάς. Λέω φέτος για διακοπές να κάτσω Λάρισα. Να στηρίξω την τοπική οικονομία. 2020, 7
Βγήκε και ο Τσίορδας και μας μίλησε για την ψυχή του Έλληνα και πως δεν υπάρχουν λεφτά για περισσότερα λεωφορεία κλπ. Με μπέρδεψε γιατί εγώ περίμενα επιστημονική ανάλυση και μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τον σταυρό μας μπας και την βγάλουμε και φέτος. 2020, 12
Ζωή με ημερομηνία λήξης! Ένας παπάς κρασί ακόμη και το τώρα μπορεί να κρατήσει περισσότερο. Ίσως κάποιες φορές είναι αρκετό. 2020, 12

Στο Χονγκ Κονγκ οι νέοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία των διαδηλώσεων για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αγνοώντας την αστυνομική παρουσία ευχήθηκαν για μια καλύτερη ζωή που κανένας Αϊ Βασίλης δεν μπορεί να τους φέρει.

2020, 1

Κάπου έπεσε και η πρόταση να προσευχηθούμε ομαδικά για τις φωτιές στην Αυστραλία. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως έτσι σβήνονται οι φωτιές. Μήπως να το κάνουμε και για μερικά ακόμη; Έχω μια μικρή λίστα να στείλω.

2020, 1

Ο Πάπας έδειρε μια πιστή γιατί τον έπρηξε...εκεί μακριά στην Ρώμη. Και εδώ στην Λάρισα ένας δικός μας παπάς έδειρε μια πιστή γιατί ζήτησε και δεύτερο αντίδωρο. Ο Πάπας ζήτησε συγγνώμη, ο δικός μας ακόμη το σκέπτεται.

2020, 1

Μοναδικό φεστιβαλικό γεγονός στης 11/7 στο Μύλο του Παπά. Συναυλία με τους 1000mods, ελληνική Metal μπάντα με διεθνή απήχηση. Κρίμα που δεν θα είμαι εδώ, καλοκαιρινές διακοπές , σκ#@#!$%α.

2019, 7

Παραλία, δροσερό αεράκι, παγωμένη μπυρίτσα. Μοναδικές στιγμές. Κυριολεκτικά στιγμές, μέχρι που αρχίζει το "φούσκωμα",  μπρατσάκια, πλαστικό στρώμα, πλαστική βαρκούλα.....Είπαμε στιγμές,  τη δεν καταλάβατε.

2019, 7

Η NASA  ανακοίνωσε πως μια από τις επόμενες αποστολές θα έχει αποκλείστηκα γυναικείο πλήρωμα. Το ερώτημα είναι γιατί μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο.

2019, 5

Το να μεγαλώνεις κορίτσια σε κάνει πιο ώριμό και περισσότερο ευαίσθητο και με το "δίκαννο" ανά χείρας. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

2019, 5

Μια ακόμη προσπάθεια να εδραιωθεί η κουλτούρα των κομίξ και στην Λάρισα. Ελπίζουμε να γίνει θεσμός και να μην ατονήσει με τον καιρό.

2019, 5

Απογοητευμένος ο Θεόφιλο από την τελευταία ταινία του Γαβρά. Αναμενόμενο; "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Γιατί όμως να ρισκάρει έτσι ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης; Θα μπορούσε και καλύτερα.

2019, 11

Μας την είπες και ο Scorsese ότι η ταινίες τις Marvel δεν είναι σινεμά, είναι κάτι άλλο, κάτι σαν ένα θεματικό πάρκο αναψυχής. Οκ, αλλά και γιατί πρέπει να το ναλύσουμε παραπάνω. Και ο κινηματογράφος δεν είναι διασκέδαση; Εκτός και αν κάποιες ταινίες προορίζονται για την εκπαιδευτική τηλεόραση και κάποιες για μετά το φαγητό, κατί δηλαδή σαν γλυκό του κουταλιού. Μπερδεύτηκα.

2019, 11

Νομικά  Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίο πρέπει να γίνουν τα Νοσοκομεία. Να μπορεί δηλαδή να νοικιάζει το Δημόσιο τους χώρους και το προσωπικό σε ιδιωτικές εταιρίες. Αν έτσι είπε η πλειοψηφία έτσι πρέπει να είναι το σωστό.

2019, 11

Το ξέρουμε πως εκεί στο America έχουν ξεμείνει από σενάρια και μας στέλνουν στα Fast Food χαμηλού κόστους και μεγάλου κέρδους, αλλά και τα 7,5 ευρώ για να δω τον Γαβρά δεν τα δίνω. Θα προτιμήσω το "Black Widow" με την Scarlett Johansson. Είναι και αυτό μια άποψη.

2019, 11

Στην κορυφή του Ολύμπου με τον κολλητό σου. Δεν βρήκαμε ούτε τον Δια ούτε και την Ήρα. Μόνο κάτι τουρίστριες από New York. Χαλάλι τα χιλιόμετρα.

2019, 11

Village Cinemas, δυστυχώς έχει αίθουσες μια κλάση ανώτερες από τα Victoria Cinemas. Μας ενθουσίασε η ανακαίνιση του Victoria αλλά σε κάποιες ταινίες δεν τίθεται θέμα επιλογής. Είχα καιρό να απολαύσω τόσο δυνατό μπάσο που έκανε και τις καρέκλες να τρίζουν.

2019, 1

Και εκεί που ελπίζαμε ότι θα καταργούσαν τα Χριστούγεννα, πάλι μια από τα ίδια. Δώρα, γλυκά και κάτι που μοιάζει με την "ευτυχία"...

2019, 1

Από την  τηλεοπτική  σειρά Simpson, μέχρι την γάτα που με το ζόρι πρέπει να φάει από το πιάτο της Ρωσίας. Απίθανές προβλέψεις για τον νικητή του Μουντιάλ. Η μόνη ευχή που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε έναν από τους καλύτερους τελικούς. Για την χαρά του ποδοσφαίρου και μόνο.

2018, 7

Έφυγε και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Μοναδικός κωμικός, μοναδικός άνθρωπος. Καλό ταξίδι....

2018, 6

Μπορεί να μην συμφωνώ μαζί του ή να είναι δύσκολος άνθρωπός, αλλά θα κρατήσω την δήλωση του μετά τα επεισόδια. "¨Όπως σηκώθηκα όταν έπιασα πάτο στην ζωή μου, έτσι ξανασηκώθηκα όταν κάποιοι θέλησαν να με σπάσουν στο ξύλο".

2018, 6

Magic de Spell «Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα», Η αφρόκρεμα της ελληνόφωνης ροκ σκηνής: Οδυσσέας Γαλανάκης (Απροσάρμοστοι), Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Μίμης Καλαντζής (Τσοπάνα Rave), σε ένα μοναδικό βίντεο κλιπ που αξίζει να δείτε.

2018, 6

Νομίζω είναι θέμα χρόνου να ακούσω στο σινεμά την πρόταση "Κάνε στην άκρη μπάρμπα". Ή πρέπει να αρχίσω να βλέπω άλλου είδους ταινίες ή πρέπει να πιάνω θέση γαλαρία για καλού και κακού. θα είναι και πιο κοντά στην τουαλέτα......

2018, 6

Η Καλαμάτα απελευθερώθηκε από τους Τούρκους στις 23 Μαρτίου. Γιατί τότε γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821 στης 25 Μαρτίου;

2018, 4

H τελευταία επιθυμία του Στίβεν Χόκινγκ ήταν να εξασφαλίσει ένα πλούσιο γεύμα την ημέρα του Πάσχα για τους άστεγους του Cambridge. 'Ένας μοναδικός άνθρωπός.

2018, 4

Χαμός με τα Σκόπια και το όνομα, πανικός στην πολιτική με μίζες και ρος βαλιτσάκια, offshore και paradise papers. Ενώ στον πραγματικό κόσμος οι τράπεζες αίματος δεν έχουν επαρκεί αποθέματα και μεταγγίσεις ακυρώνονται για πόλους συμπολίτες μας.

2018, 3

Χαρήκαμε με την επιστροφή του Μητσικώστα στην ΕΡΤ. Μένει να δούμε αν θα κρατήσει την υπόσχεση του να σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα.

2018, 3

Κλείνει και το MEGA. Τώρα μένει να πάρει πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί το έργο της αριστεράς!!! Τουλάχιστον κάποιοι ζήτησαν συγνώμη.....

2018, 3

Το διαβάσαμε και αυτό : ο Μάρλον Μπράντο κι ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές.

2018, 3

Ένα συνεχές τρέξιμο με τα παιδία. Από το διάβασμα στο ωδείο και από εκεί χορός και ζωγραφική. Κάπου εκεί πρέπει να στριμώξεις και τον cineparmeno. Δύσκολο πρόγραμμα αλλά πρέπει να βγει. Καλή σχολική χρονιά.

2018, 10

Η Λάρισα ένα απέραντο εργοτάξιο. Άλλοι γκρινιάζουν που οι δρόμοι τους θα αλλάξουν, άλλοι περιμένουν να δουν το τελικό σχέδιο του δημάρχου. Ένας χαμός γενικά. Ας περιμένουμε και βλέπουμε. Κάθε αλλαγή και δύσκολη.

2018, 10

Έργο το Bansky αυτοκαταστράφηκε λίγο μετά την δημοπρασία του. Δεν μεταφράζονται όλα σε χρήμα, τι να κάνουμε. Κάποιοι καλλιτέχνες το κάνουν γιατί γουστάρουν και όχι για τα λεφτά.

2018, 10

Για μια ακόμη φορά το πνεύμα το Χριστουγέννων δεν με ακούμπησε. Ευτυχώς που κυκλοφόρησε και το ATARI Box. Νοσταλγία παιδικών χρόνων αλλά φοβάμαι πως η μαγιά έχει εδώ και καιρό χαθεί.

2018, 1

Λοταρία  αποδείξεων. Ο τζόγος και επίσημα με τις ευχές του κράτους.

2018, 1

Το Πάρκο των Ευχών. Καμιά πρωτοτυπία, κανένα στοιχείο που να το κάνει ξεχωριστώ από τα υπόλοιπα, κανένα στοιχείο που να το συνδέει με την Λάρισα. Χριστούγεννα - δώρα και κατανάλωση.

2018, 1

Νέο beach bar στα παλιά τούνελ του ΟΣΕ κάτω από το Κάστρο του Πλαταμώνα. Με μόνο 4 ευρώ ή ξαπλώστρα, το άτομο. Δεν μιλάμε για καφέ και νεράκι. Αυτά είναι πολυτέλεια. Kοστισε λένε 1 εκατομμύριο ευρώ ή κατασκευή του. Για αυτούς που λένε ότι η ανάπτυξη δεν ήρθε ακόμη. Τώρα αν δεν έχεις φράγκα να πας για μπανάκι δε σου φταίει κάνεις, ανίκανε και τεμπέλη έλληνα.

2017, 7

Δόση, αξιολόγηση, οικονομική  κρίση  και  στο  βάθος Survivor....Όλα τα είχε το πρώτο εξάμηνο του 2017. Όπως το έθεσε και ο κ. Λαζόπουλος, "φέτος η Ελλάδα μετακόμισε στον Άγιο Δομίνικο..." και δεν μας παρατάτε με την Ευρώπη σας και το ευρώ σας.

2017, 7

Mε λύπη πληροφορηθήκαμε την συμμετοχή το Μπάμπη Στόκα στο επόμενο X-Factor του SKAI. Κρίμα.... από τον Καρβέλα το περιμέναμε από αλλού μας βγήκε. Μόνη εξήγηση ότι συμμετέχει και αυτός στην Παναθηναϊκή Συμμαχία όπως και το Survivor.

2017, 4

Χαιρετίζουμε  την επιστροφή του άσωτου "Διάτορος" στην ορθογραφική  παρέα  του Cineparmenoς.  Εύγε τέκνο μου, και τι άρθραρα είναι αυτή!!!!

2017, 4

Don’t take nothing for granted. “Γίαννης Αντεντοκούμπο”

2017, 10

Γιώργος Μακρίδης , Tattoo Artist, World Party,  "Δε μου αρέσουν τα παιχνίδια τύπου Survivor που ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια", τώρα είναι παίχτης του Nomads στον ΑΝΤ1. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

2017, 10

Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρόνια με υγεία. 60 τεύχη Cineparmenos. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, είμαι σίγουρος πως έχουμε αλλά 60.

2017, 1

Χριστουγεννιάτικα δώρα, στιγμές οικογενειακής θαλπωρής. Μια μέρα για να βρεθείς με τα παιδία σου, να ανοίξετε δώρα....... να πλακωθούνε μεταξύ τους για ποιο παιχνίδι ίναι ποιανού, να βρεις πως σκατά να συναρμολογήσεις το κρυστάλλινο κάστρο και τελικά να παίξουν με την συσκευασία.

2017, 1

Δεύτερη απουσία για τον Διατορο από την αρθρογραφία του Cineparmenos. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι αρθρογραφεί για  άλλο έντυπο. Το νου σου "γέρο"....

2017, 1

Δεν ξέρω φέτος αν είναι τα καλύτερα ή τα χειρότερα Χριστούγεννα. Είναι σίγουρα τα πιο αδιάφορα. Μόνο μεθυσμένος θα άρχισα να ψιλομπαίνω στο κλίμα.

2017, 1

Γιουρό 2016 ή Γιούρια 2016. Γιορτή του ποδοσφαίρου με ξύλο, πορείες, χουλιγκάνς και ματ. Με ανυπομονησία περιμένουμε  την  παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού στο ΡΙΟ.

2016, 7

Brexit, ο λαός μίλησε, η δημοκρατία θα γίνει σεβαστή; Κάποιοι λένε ότι αυτό θα μας γυρίσει χρόνια πίσω, στην εποχή μετά τον μεσοπόλεμο. Αλήθεια ποιος μας εγγυάται ότι έχουμε πάρει τον σωστό δρόμο και πως κάπου εκεί στην πορεία δεν πήραμε λάθος στροφή;

2016, 7

Άνοιξα το παλιό, σκονισμένο μου PC. Αγκομαχώντας, εκείνη η μαύρη πλαστική δισκέτα των 5.25'', φορτώνει ένα από τα αγαπημένα μου ηλεκτρονικά παιχνίδια της δεκαετίας του 90. Μετά από 10 λεπτά το έκλεισα. Η μαγεία έχει χαθεί, άνοιξα την ριμάδα την smart TV και χάθηκα στο internet αναπολώντας χαμένες, ξέγνοιαστες ήμερες.

2016, 3

Ευρώπη της αλληλεγγύης, των λαών, των ελεύθερων συνόρων, Ευρώπη my ass!!

2016, 3

Ο αγαπητός κ. Peter επέστρεψε στην συχνότητα του Alpha, για να μας δείξει ότι "η γριά κότα έχει το ζουμί". Μόνο που αυτή η κότα τόσα χρόνια έστρωνε τον ποπό της σε πούπουλα. Kαι τώρα που τα πούπουλα έγιναν άχυρα μας το παίζει επαναστάτης και τίμιος. Άντε κλώσα κανένα αυγό κυρ Peter.

2016, 3

Καλό ταξίδι Σ.Κ. Σε ευχαριστούμε.

2016, 10

Tραγουδιστές, συνθέτες, ηθοποιοί, λογοτέχνες. Μια γένια τελειώνει. Μια νέα γένια έρχεται. Δεν ξέρω αν έχουμε τον χρόνο αλλά και την διάθεση να την ανακαλύψουμε. Πρέπει όμως!!!

2016, 10
Βαρέθηκα να περιμένω. Όλο τα ιδία και τα ίδια. Πότε επιτέλους θα βγει η νέα ταινίας της………Barbie!!!!. 2015, 9
Πρέπει να έχω κάψει σίγουρα εγκεφαλικά κύτταρα. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπω στην τηλεόραση «Τήλε κύβο». Εκείνη την εκπομπή με το γκομενάκι που πρέπει να βρεις μια λέξη που μόνο ο Μπαμπινιώτης ξέρει. Ή εγώ έχω καεί ή ο γιαλός στραβά αρμενίζει!!!. 2015, 9

Το καλοκαίρι ήρθε ξαφνικά. Καιρός για μπύρες και δροσιά. Διαπραγμάτευση και παπαριές, χρέος και Δ.Ν .Τ., μην ασχολείσ τε τώρα με αυτά. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι κάποια χώρα του Βορρά. Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Και εσείς θεσμοί, τρόικα ή όπως σας λένε τώρα πια, άντε….γεια!!! Γιατί είμαι και καλό παιδί.

2015, 5

Ο επίλογος του Αρκά για το «Χαμηλές Πτήσεις» βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Αξίζει να το ψάξετε.

2015, 5

Ο ΣΥΡIΖΑ μνημονιακό, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ Αντι-μνημονική. Ο κόσμος ανάποδα. Σταθερή αξία τελικά το ΚΚΕ;

2015, 3

Υπουργό Οικονομικών, «Άσχετο» είχαμε, «Φυτευτό» είχαμε, αλλά «Celebrity» ποτέ ξανά. Δεν ξέρω αν είναι η Μεσόγειος ή το Ελληνικό ταμπεραμέντο αλλά αυτή η χώρα έχει πολύ χιούμορ. Ποτέ δεν βαριέσαι τελίκα.

2015, 3

Star Wars ή Starterk;. Φέτος ο ίδιος σκηνοθέτης για τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Και η διαμάχη συνεχίζεται. Νικητής σίγουρα ο Σινεφίλ.

2015, 12

Είναι ο καφές πολιτισμός; Είναι κουλτούρα ενός λαού ή απλά μια συνήθεια, τεμπελιά και σύμπτωμα της σημερινής ανίερης εποχής μας; Μήπως δεν έχει και τόση σημασία τελικά;

2015, 12

Τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ της εγχώριας παραγωγής μας, λυπούνται τον επενδυτή που θα πάρει την «Μικρή ΔΕΗ» με τα τόσα προβλήματα.!!! «Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου»

2014, 7

Άλλος ένα καλοκαίρι, ακόμη ένα τεύχος Cineπαρμένος. 50 τεύχη είναι αυτά, άντε και στα 100.

2014, 7

Ο αγαπητός κ.Π. Κωστόπουλος απογοητεύτηκε από τα πρωινάδικα και το κλίμα που επικρατεί στην Ελληνική τηλεόραση. Δεν θα κάνει πρωινό του χρόνου……….!!!!! ΣΤΑ Α,,,,,,,ΔΙΑ ΜΑΣ ρε καραγκιόζη. Να με συγχωράτε αλλά τον έφαγα στην μάπα φέτος τον χειμώνα λόγου baby sitting στην δεύτερη θυγατέρα.

2014, 7

Ποτάμι, Ελιά, κίνηση των 58, κίνηση των 128 κλπ. Τώρα και η κίνηση των «τριών» με  σύνθημα «Πάρτε τα τρία μου», με «ένσημα» από ενός έτους. Μήπως να βγώ στην σύνταξη με «αναπηρική»;

2014, 4

Ελληνική Τηλεόραση, «Πρωινό (Λιάγκας, Κοστόπουλος), Μεσημέρι (ΦΜ, Μενεγάκη, Τατιανά), Απόγευμα (Τουρκικά, Ευαγγελάτος), Βράδυ (Κλεμμένα Όνειρα, Κάτι Ψήνεται). Αν μας ψεκάζουν, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν. Τζάμπα λεφτά δίνουν. Μεγαλύτερη αποβλάκωση από τα παραπάνω δεν υπάρχει.

2014, 4

ΕΝΦΙΑ…, Τέλη…., GREXIT….., και όμως δεν θα ψοφήσουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.

2014, 12

Έκλεισε και το piratebay. Μα καλά γιατί τόσο χαμός; Κατέβαζε κανείς παράνομα ταινίες και σειρές από το διαδίκτυο; Κάνεις από ότι ξέρω!!!

2014, 12

Πάλι Χριστούγεννα, πάλι μια από τα ίδια, ευχές, ψώνια, πολλές ευχές και καλή χρονιά. Γιατί μου φαίνονται όλα πλέον τα ίδια; Μήπως γέρασα;

2014, 12

Σε ένα από αυτά τα έγκριτα ρεπορτάζ τον μεγάλων καναλιών, παρουσιάζεται ο αγαπητός κ. Γεωργιάδης στο γραφείο του με πρες παπιέ μια περικεφαλαία....δυστυχώς δεν είναι του βλάκα.

2014, 10

«Η πληρότητα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μειώνεται. Δεν είναι πλέον ανταποδοτικό και πρέπει να κλείσει.» Από πότε η υγεία ή όχι ενός λαού αποτελεί οικονομικό μέγεθος και κριτήριο κόστους και ζημίας; Πρέπει δηλαδή ο κόσμος της Λάρισας να αρρωσταίνει να γεμίζει το Νοσοκομείο για να μην το κλείσει η Τρόικα και τα συντρόφια της;

2013, 9

Χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία, χωρίς τηλεόραση. Τώρα που ο καναπές έχει χάσει την αίγλη του με τόσα τούρκικα, ίσως βγούμε και στους δρόμους. Αλλά ξέχασα, εδώ στην Λάρισα έχουμε και το «Μικελ».

2013, 9

Τρία γαϊδουριά μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Υποτίθεται πως η ΕΡΤ είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να διαχειρίζεται από τον λαό. Χα χα χα το άλλο με τον τοτο?

2013, 7

Φέτος είπα στην γυναίκα μου. Με το μωρό δεν μπορούμε να τρέχουμε στην παραλία για μπάνια κάθε μέρα. Επιτέλους πατώ πόδι. Και μου απάντησε ωχελικά, Άντε φέτος θα σε αφήσω να διαλέξεις και παραλία.

2013, 7

Εκλογές μέσα στον Ιούλιο, καλά πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι. Ο Έλληνας να αφήσει τα καλοκαιρινά μπάνια και να τρέχει στις κάλπες; Δεν γίνονται αυτά, ξανασκεφτείτε το, από Σεπτέμβρη τα ξαναλέμε.

2013, 7

Αδάμου Αδάμου, βουλευτής ΑΚΕΛ σε τηλεφωνική φάρσα στο Ελληνοφρένεια γιατί ψήφισε «όχι» στην τρόικα απάντησε «…θα σου πω που την γράφω την καγκελάριο».

2013, 3

Ελλάδα, η χώρα που κληροδότησε στην ανθρωπότητα τις επιστήμες, την φιλοσοφία και την δημοκρατία, αλλά κληρονομήθηκε από μια αγέλη ηλιθίων.

2013, 3

50λεπτά θα κρατά η ΔΕΗ από τους υπόλοιπους για να μην κόβει το ρεύμα. Και γ…μω την κοινωνική πολιτική τους.

2013, 12

Το μόνο που μένει να κάνει ο υπουργός υγείας είναι επιστράτευση των ιατρών. Ας πούμε και τον ΕΟΠΥΥ, στρατολογία και ας ξαναπεράσουμε «επιλογή» προσόντων και δικαιωμάτων όλοι μας.

2013, 12

Δεν ξέρω αν το μάθατε, όταν η αιθαλομίχλη θα είναι σε υψηλά επίπεδα θα φτηναίνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Χωριανοί…. βάλτε φωτιά στις «καργιόλες» και στο σώβρακο του παππού μπας και ανάψουμε κανένα φως.

2013, 12

Δεν ξέρω αν ο πρωθυπουργός πρέπει να γίνεται θυσία για το λαό του, αλλά ζητιάνος για δανεικά από το βρακί της Ευρώπης σίγουρα όχι.

2012, 9

«Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.» Απλά κάτι που θυμήθηκα.

2012, 9

Οι δημόσιοι υπάλληλοι και πάλι στα θρανία. Εξετάσεις αξιολόγησης, έτσι λέμε σήμερα την απόλυση – εφεδρεία. Είναι δίκαιο και σωστό λένε πολλοί αλλά δεν ξέρω τελικά τι είναι σωστό και τι λάθος όταν μιλάμε για ανεργία από όπου και αν αυτή προέρχεται.

2012, 9

Ο Ολι Ρεν σε άρθρο του στις 10-06-2012 είπε «Δεν είμαστε ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί», μήπως όμως είστε πολλά κιλά μα…κες;

2012, 9

Στη τηλεόραση βρέχει ξύλο, τα κόμματα τρώνε τις σάρκες τους για να επιβιώσουν και η Ελλάδα στο Euro παλεύει για την πρόκριση. Όλα θυμίζουν επιθεώρηση με τον Στάθη Ψάλτη. Είναι όμως η σκληρή πραγματικότητα.

2012, 9

Είναι στην ευχέρεια του εργοδότη αν θα μειώσει τους μισθούς ή όχι στον ιδιωτικό τομέα. Χα χα χα , καλό! , το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;

2012, 3

Η έξοδος από την κρίση είναι τόσο μακρινή και δύσκολή όσο δύσκολή είναι και η πιθανότητα να ενωθεί η αριστερά για το καλό της χώρας.

2012, 3

Η «αγαπητή» υπουργός παιδείας καλύτερα να κοιτάξει το ήθος του υπουργείου της και όχι το ήθος των μαθητών στην παρέλαση των Ιωαννίνων. Σε ένα δημοκρατικό καθεστώς η ελευθερία λόγου είναι θεμελιώδες δικαίωμα.

2012, 3

Όλα τα είχε το 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα στης εκλογές, η χρυσή αυγή μπήκε στην βουλή. Το μόνο που μένει είναι το ΚΚΕ να μοιράζει ημερολόγια με όλες τις γιορτές αγίων για το 2013, για την αποπερά τωση ιερού ναού.

2012, 12

Για τους φίλους του φανταστικού διηγήματος η προβολή της ταινίας «Χόμπιτ» του J.R.R. Tolkien είναι ο δεύτερος λόγος που τα φετινά Χριστούγεννα είναι πιο όμορφα και πιο παιδικά από άλλες χρονιές. Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός είναι φυσικά ο ερχομός της μπέμπας. Άντε και καλή χρόνια!!!

2012, 12

Και για να μην ξεχνιόμαστε, καλά Χριστούγενα σε όλους. Αν και η κρίση μας έχει γ…σει την ψυχολογία «κουφάλα νεκροθάφτη δεν θα πεθάνουμε ποτέ».

2012, 12

Τώρα που ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός εξαγγείλει πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα, γιατί μου έρχεται να «πηδηχτώ» από το παράθυρο;

2012, 12

Μέρες Χριστουγέννων, μέρες γεμάτες αγάπη, συμπόνια, αλληλεγγύη. μέρες εκκλησιασμού και οικογενειακής θαλπωρής. Βρε δεν ξανα F…king όλοι σας.

2012, 1

Πολλά συγχαρητήρια στον δάσκαλο του 4/θ σχολείο στο απομακρυσμένο χωριό Φούρφουρας του Ρέθυμνου. Δημιούργησε μαζί με τους μαθητές μια πρωτότυπη Web TV όπου οι μικροί μαθητές μαθαίνουν και εκφράζονται. Βρείτε τους στο http://fourfourastv.blogspot.com/.

2012, 1

Αυστραλός βουλευτής χρησιμοποίησε την λέξη F…king σε ομιλία του και τον αποκάλεσαν αθυρόστομο. Δηλαδή φράσεις της μορφής «Ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας» και «Τέλος Αλληλεγγύης» πονάνε λιγότερο; Βρε δεν F…king όλοι σας.

2012, 1

Αγανακτισμένος και εγώ. Αλλά πως γίνεται να περιμένουμε από αυτούς που μας “πηδάνε” να σεβαστούν την αγανάκτηση μας και να μας λύσουνε τα προβλήματα. Δεν θέλω να με “πηδάνε” λιγότερο, θέλω να σηκωθούν και να φύγουν.

2011, 7

«Παν – Καλέ», πολλά μας είπες, ένα ακόμη δεν μας είπες. Πότε θα μας πάρεις ….. «πίτες».

2011, 3

Παπακωνσταντίνου : «Είμαστε ο χώρα που σύναψε το μεγαλύτερο δάνειο παγκόσμιος». Τελικά όρια στην βλακεία δεν υπάρχουν.

2011, 3

Είπανε να βάλουμε και ένα φράχτη. Δεν μας είπαν αν είναι για να μην φύγουν οι Έλληνες ένας – ένας.

2011, 2

Το νιώσαμε όλοι στο πετσί μας, κάποιοι ίσως περισσότερο, τώρα κανείς δεν ξέρει τη πρέπει να κάνει, δυστυχώς το BigBrother τελείωσε. Ας ασχοληθούμε και λίγο με την κρίση….οικονομική την είπαμε?

2011, 2

Βενιζέλος, Μπαγκαλός και λοιποί παχύσαρκοι. Ποίο είναι το τέλος για τα κινητά σας τετραγωνικά; Αν δεν πληρώσετε θα σας κόψουμε το φαϊ.

2011, 10

Πολλές ευχές στον σκηνοθέτη και φίλο Μάκη για το νέο μέλος της οικογένειας. Ίσως ένας νέος Κόπολα μόλις γεννήθηκε.

2011, 10

Η Δ.Ε.Θ θα έπρεπε να μετονομαστεί στο Δ.Ε.Μ. (Δ)εν (Ε)χει άλλο (Μ)πάρπα.

2011, 10

Ο ΓΑΠ πιστεύει πως ο εργάτης δεν προστατεύεται από τις συλλογικές συμβάσεις και πως οι επιχειρησιακές είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί. Κάποιος πρέπει να του πει να βγει από την εικονική πραγματικότητα που ζει.

2011, 10

Μπανακί Μανακί, μπανακί να βουλώσουνε τα λούκια μανάκι…. Μόνο ο Μπουλάς θα μπορούσε με απλά λόγια να περιγράψει την μεγάλη ψυχή του Έλληνα που εδώ ο κόσμος χάνεται και ο λαός τα μπάνια του. Αθάνατη Ελλάδα…….

2010, 7

Δ.Ν.Τ. όπως λέμε Δ(ο). Ν(η). Τ(ης); Ίδιο το αποτέλεσμα.

2010, 5

Ευτυχώς το Μουντιάλ είναι κοντά. Δώσε άρτο και θέαμα στο λαό και δεν τρέχει τίποτα.

2010, 5

Δώστε λίγο κοκορετσάκι στα παιδία του Δ.Ν.Τ. και άντε στο καλό. Και αν δεν τους αρέσει μπορούν να πάρουν τα αρχ……. μας. Με όλο το σεβασμό φυσικά.

2010, 5

Τρίζουν τα κόκαλα το John Lennon, η μούρη του σε άκρως καπιταλιστική διαφήμιση. Ουστ….!

2010, 5

Δυο υποψήφιοι για τον δήμο Λάρισας. Δυο νικητές, ένας ηττημένος. Και το τσίρκο καλά κρατεί.

2010, 12

Μεγάλος νικητής η αποχή. Μεγάλος ηττημένος ο λαός. Με αφορμή την απόχη τα λαμόγια πήραν την εξουσία. Μάλλον το μήνυμα της απόχη το γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια. Αυτός ο καναπές δεν λέει να σπάσει.

2010, 12

Τέλος η Ευρωπαϊκή Ένωση ή τέλος εμείς από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως και να έχει ίσως είναι καλύτερα.

2010, 12

Ευτυχώς υπάρχει και ο Ρούλης (Με το δεξί) και φτιάχνει και κανένα σπίτι. Ρίχνει χρήμα στην αγορά και βρίσκει και κανένα φτωχαδάκι λίγοι χαρά.

2010, 12