Ανδρομάχη Παπαγεωργίου

Acineνοησίες : 17
Acineνοησίες Ημερομηνία Δημοσιέυσης

Πολλές από τις σειρές μυθοπλασίας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεπερνούν κάθε προσδοκία…Μήπως να κυκλοφορήσει τεύχος Sirialπαρμένος;

2022, 11
ΕΡflix: η απόδειξη πως ποιότητα, δυνατότητα επιλογών σε σειρές, ταινίες και εκπομπές μπορούν να «αναμετρηθούν» με διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες του είδους! Ακόμη να το ανακαλύψετε; 2021, 9

Δεκέμβρης: ο μήνας της ενδοσκόπησης και ενσυναίσθησης!Όσα και τα Ε που διαθέτει. Καιρός να τα διαθέτουμε και εμείς!

2021, 12
Κατά τη διάρκεια της Μετακίνησης 6 και μετά…δεν νομίζω να υπάρχει Λαρισαίος που να μην ξέρει κάθε μονοπάτι, κάθε παγκάκι και κάθε γωνιά στου Πηνειού!!! 2020, 7
Θέλεις ξανά μια καραντίνα μόνο και μόνο για να προλάβεις να διαβάσεις και την υπόλοιπη βιβλιοθήκη σου! 2020, 12

Πάρκο ΟΣΕ στην πόλη. Πράσινο, χώρος για καφέ, παιχνίδι και εκθέματα για την ιστορία του σιδηρόδρομου. Σπεύσατε!

2019, 7

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας 12-17 Μαρτίου. Ελεύθερη είσοδος για όλους και άρωμα από Βουκουρέστι. Σπεύσατε!

2019, 5

Τώρα που φθινοπώριασε βγες στην πόλη με ποδήλατο. Είναι η καλύτερη εποχή για ποδηλασία. Δες τα χρώματα. Τα πεσμένα φύλλα. Τα πουλιά που φεύγουν. Μύρισε στον αέρα τη βροχή. Και προσοχή στα λάστιχα!!!

2019, 11

Δεκέμβρης. Ενδοσκόπηση και Ενσυναίσθηση χρειάζονται. Όσα τα έψιλον του. Και όλα θα πάνε καλά!

2019, 1

Ιούνιος στη Λάρισα και οι εκδηλώσεις μετριούνται σε λέξεις  επτά:  Θερινό  Σινεμά Μύλου, Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Φεστιβάλ Πηνειού! Σπεύσατε!!!

2018, 7

24 Μάρτη και το Run Greece Λάρισα 2018 ήταν γεγονός! Και όπως πάντα μοναδικοί οι ξεχωριστοί δρομείς του: μπαμπάδες εν δράσει με τα παιδιά στα καρότσια, χαριτωμένα σκυλάκια με ζωηρές ουρές, υπερήλικες πιο γρήγοροι και από έφηβους...Και του χρόνου!

2018, 4

Η Εμποροπανήγυρη  αλλιώς! Με χάλκινα και τον υπέροχο Γκόραν Μπρέγκοβιτς.!

2018, 10

Αν αποσυνθέσεις τα Χριστούγεννα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν ένα ρόδι, ένας σάκος με δώρα και μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τα ξαναφτιάχνεις.

2018, 1

Δώσε νόημα στα ζεστά βράδια της Λάρισας στην όαση του εξώστη. Ποιου εξώστη; Θερινό σινεμά Μύλος - Μπαρμπής Βοζαλής και η μαγεία αρχίζει...!!!

2017, 7

Οδός Υγείας: Πάρε το σκύλο σου, την παρέα σου, το ποδήλατό σου, τον εαυτό σου και απόλαυσε γεμάτες μικροστιγμές στην πόλη που ξέρει να συνδυάζει ευεξία και απόδραση δίπλα από το υδάτινο στοιχείο του Πηνειού...

2017, 4

Πλέον δεν θα λεγόμαστε Λαρισαίοι αλλά μαθητές στην πόλη που μαθαίνει! Ανάμεσα σε 16 ακόμη που μαθαίνουν! Και βραβείο από την Unesco και η πρώτη ελληνική πόλη σε διεθνές επίπεδο. Γεγονός!

2017, 10

Μόνο τρία τα αναγνωστήρια - καφέ στη βασίλισσα πόλη του καφέ! Και όπου τρία τα: Lido, Urbi και Wisedog. Περιορισμένη η παραγγελία «ένα καφέ και ένα κεφάλαιο παρακαλώ»! Επιτέλους, θέλουμε περισσότερες επιλογές για να διαβάζουμε και Cineπαρμένο!

2016, 10