Κοινωνικό δράμα της Άννας Ετιαρίδου στο «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας.

   «Ελλάδα 1957. Δεκαπενταύγουστος. Έξι γυναίκες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, δουλεύουν σ’ ένα μικρό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας και κατοικούν στις ετοιμόρροπες παράγκες που τους παραχωρεί ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου. Τρόμος επικρατεί στην καθημερινότητά τους, καθώς στην παραμικρή αντίδραση απέναντι στο αφεντικό διακυβεύεται η παραμονή τους στο εργοστάσιο και στη στέγη που τους προσφέρει. Διακυβεύεται η επιβίωσή τους. Ώσπου μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα φέρνει τις έξι εργάτριες σε αδιέξοδο και ο μόνος δρόμος που τους μένει είναι η κατά μέτωπο σύγκρουση με το αφεντικό. Στη διάρκεια ενός έτους, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και μέχρι τον επόμενο Δεκαπενταύγουστο τίποτα δεν είναι το ίδιο...».
    Εγκλωβισμένοι άνθρωποι, ψευδαίσθηση ελευθερίας, αποφασιστικότητα, οργάνωση, ανάστημα στην εξουσία … 
ΠΑΙΖΟΥΝ (!) με αλφαβητική σειρά οι ΗΘΟΠΟΙΟΙ (!) :
    Αντιγόνη Δραγώγια, Ειρήνη Κοταρέλα, Καλλιόπη Λαγκούρα, Στεφανία Μακρή, Αναστάσια Μιχαλούδη, Σταυρούλα Σδράνη, Στέλιος Τσίφτσης
Σκηνοθεσία (!) : ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ  
Σκηνικά – κοστούμια: Βασίλης Λαναράς
Φωτισμοί – ήχος: Θάνος Φλωράς

     Στο Θέατρο Τεχνών ήμασταν τυχεροί που παρακολουθήσαμε την καλύτερη ίσως παράσταση του 2022 στη Λάρισα.    

             
    Στις φωτο με την Βάσω Χονδρονάσιου (οργάνωση παραστάσεων/ταμείο) στο ταμείο και με τον Σκηνοθέτη Βασίλη Καρμίρη που συνεχίζει να γράφει τη δική του Ιστορία στα θεατρικά πράγματα της πόλης μας.