Σάββατο 20/1/2018
με
Κυριακή 11/2/2018

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο αποτελείται από τέσσερις συναυλίες που είναι και το κέντρο αυτής της γιορτής.
Οι συναυλίες πλαισιώνονται από παράλληλες δράσεις οι οποίες αποτελούνται από επιμορφωτικά σεμινάρια-εργαστήρια για μουσικούς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, εμψυχωτές όλων των βαθμίδων σε επαγγελματική ή μη βάση, από προγράμματα για παιδιά, καθώς και έκθεση Εικαστικών Τεχνών.
Οι συναυλίες παρουσιάζονται τα βράδια του Σαββάτου, ενώ τα επιμορφωτικά προγράμματα τα πρωινά του Σαββάτου και Κυριακής. Σε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.
Τα προγράμματα για παιδιά στοχεύουν στην εξοικείωση των μαθητών με το συναυλιακό χώρο, τη γνωριμία τους με τα μουσικά όργανα, καθώς και με το μουσικό πολιτισμό, την απόκτηση μουσικών ακουσμάτων άλλων χωρών ώστε να δούνε πως οι μουσικές των λαών μπορούν να αλληλοεπιδράσουν, να συνυπάρξουν αλλά και να συνεργαστούν.
Εισιτήρια Για τις συναυλίες:
Στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, 9.00-13.00 εργάσιμες μέρες (τηλ: 2410 536886). Τις ημέρες πραγματοποίησης των συναυλιών
Για τα σεμινάρια/εργαστήρια: Στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, 9.00-13.00 εργάσιμες μέρες (τηλ: 2410 536886). Τις ημέρες πραγματοποίησης των σεμιναρίων-εργαστηρίων